Er i klar til det gode vejr?

Er i klar til det gode vejr?

Er i klar til det gode vejr? Jeg elsker denne årstid. Især når vi begynder at få de dage hvor man igen får en følelse at at sommeren ikke er så langt væk.

At man kan sætte sig udenfor og nyde det gode vejr, giver lige lidt ekstra energi i hverdagen. Derfor syntes jeg at noget af det vigtigste i denne periode, er at få skabt sig noget hygge udenfor.

Jeg kan godt lide at skabe nogle små miljøer, så jeg både har et sted jeg for eksempel kan sætte mig og læse en bog, men samtidig må der gerne være nogle ting der skaber lidt hyggelige atmosfære.

I billedet nedenfor kan i se mit hyggehjørne i haven. Ikke alle dage er lige varme – Endnu 🙂 – Derfor er det rart med et plaid til at smide over sig hvis der er behov. Samtidig er jeg ret tosset med blomster, så dem skal der selvfølgelig også være plads til. Her har jeg så taget den store Hübsch Fyrfadsstage Large som både kan bruges til lys eller som vase. 2 i 1 funktion, så blir det ikke smartere :).

Når det bliver aften til sommer, så er det vigtigt kunne skabe sig lige hyggebelysning. Her er det oplagt at tage de smarte murstensforme, og sætte bloklys i. Men samtidig kan man også bruge de smarte Chic Antique Fransk stald lanterne m. timer der findes i 2 størrelser. Sørg for at du den første gang du tænder dem, venter til det er ved at være mørkt. Derefter skal du ikke bruge mere energi på at tænke på dem, men de vil lyse for dig hver aften.

Chic Antique Stige m/3 trin som du ser på billedet, har så mange anvendelsesmuligheder. Brug den som bord som vist på billedet herunder. Sæt dine blomster eller lys på. Men du kan også bruge den som en opbevaringsplads til alle dine krukker og vaser – Se andet billede.

Gå ind og kig i shoppen, så du er klar til det gode vejr 🙂