Fritids Og Livsstilsmesse

Fritids Og Livsstilsmesse

Jeg forsøger at tage på livsstilsmesser & boligmesser og sælge mine varer så tit jeg kan. Det er vigtigt for mig at komme ud og vise at jeg er her, især i lokalsamfundet. Men samtidig er det et godt sted at skabe nogle nye forbindelser.

I lørdags gik turen så til Fritids og Livstilsmesse i Stenmagle. Jeg var så heldig at have en hjælper med i min søster Louise (Billede). Jeg er så heldig at jeg har en så god familie og gode venner, så jeg altid har en med til at hjælpe mig og holde mig med selskab 🙂

Vi havde en rigtig dejlig dag, og fik snakket med en masse mennesker – og selvfølgelig også solgt en masse lækre ting 🙂

Når jeg er på disse messer, forsøger jeg altid at holde mig væk fra de andres stande. Hvis jeg ikke gør dette, ender med at jeg ellers skal have penge op af lommen. Uha der er så mange lækre ting 🙂

I starten havde jeg altid taget hele butikken med. Det gjorde at jeg skulle have flere biler med, og alle bilerne var proppet med varer. Nu harjeg lært at begrænse mig. Derfor har jeg kun taget mine bestsellere med, hvor nogle af dem er, Murstensform m. læderhank & Glasbowle på træfod XXXS