Gaveideer – Ny kategori

Gaveideer - Ny kategori

Gaveideer – Ny kategori –

I min familie er det blevet lidt en tradition at vi lige tager et smut i gårdbutikken inden nogle skal til en fødselsdag eller ud til venner og spise. Tit vil man gerne have en lille gave med, men man har ikke lige husket at købe noget. Derfor er det da så oplagt at man liiige ser hvad der er at finde hos mig. Og jeg har da også lige de helt rigtige gaver – om det er en værtindegave eller en fødselsdagsgave.

En af de mest benyttede varer vi har brugt, er murstensformen. Den er så flot at give i gave, hvis man så også sætter en lille blomst og nogle lys i.

Jeg har i gårdbutikken valgt at lave nogle værtindekurve til en god pris. Her får man en murstensform, servietter, fyrfadsglas og bloklys pakket pænt ind, så den er lige til at tage med. Så bliver det ikke meget nemmere vel 🙂

Derfor tænkte jeg da at det var oplagt at lave en ny kategori, der kunne hjælpe andre end os i sådan en situation – smart ik 🙂