Lidt hygge til de sene sommeraftener

Lidt hygge til de sene sommeraftener

Lidt hygge til de sene sommeraftener

Jeg er af den mening at man kan bruge stearinlys hele året rundt. Der er ikke noget hyggeligere end lys på bordet om aftenen når man tager en slapper foran tv’et.

Derfor blev jeg da også nødt til at prøve de nye Cozy Living Big Rustic candle DUSTY ROSE jeg fik hjem for noget tid siden. Jeg skulle jo lige tjekke om de var lige så gode som jeg fik af vide de var – og det er de 🙂

Jeg har valgt at sætte dem i en Chic Antique Murstensform bred og så blande dem med den samme farve lys bare i en mindre udgave, Cozy Living Rustic candle DUSTY ROSE. Jeg syntes ikke det alt sammen behøver at være så matchy matchy, så at jeg skal skifte de mindre lys ud på et tidspunkt, måske til en anden farve – jamen så er det jo bare et nyt hyggeligt miljø jeg har lavet.

Jeg må sige – de har indtil videre givet mig en masse hygge 🙂 Samtidig har jeg nydt at tage dem med ud på terrassen når jeg har siddet og hygget med veninderne, så der var lidt ekstra lys når solen var gået ned. Derfor er jeg også så glad for den smarte brede murstensform, da den med de to hanke, gør den så nem at tage med hvorhen jeg nu vil have den.