Man skal huske at nyde udsigten

Sjælsø Nordic Vintage trækasse large

Man skal da huske at nyde udsigten når man har muligheden. Syntes du ikke?

Jeg er helt vild med denne House Nordic Barcelona Teak bænk. Du kan bruge den indenfor som en ekstra stol, eller som en hylde til blomster. Du kan også, som mig, vælge at bruge den udenfor. Den har et så lækkert rustikt look med en masse trækvaster eller “fejl” i træet der bare gør den så unik. Jeg elsker det lidt rustikke look, og især også til udenfor, så det giver en god synergi med naturen.

Når man sidder udenfor og nyder naturen og det gode vejr, kan det til tider godt blive lidt køligt. Især i disse dage, hvor vinden kan blæse godt op. Derfor nyder jeg at tage et tæppe med udenfor, her er det et Cozy Living Plaid Curry. Det er en helt fantastisk karry farve dette uldplaid har. Og når man sidder og hygger med en god bog udenfor med et tæppe over sig, gør det jo ikke noget at det også er lidt lækkert at kigge på 🙂 Du er ihvertfald sikker på at kunne holde varmen med denne plaid.

Men når vi så er igang med at skabe os lidt hyggestemning, så syntes jeg det er helt perfekt at tage denne flotte og rustikke Sjælsø Nordic Vintage trækasse medium frem, og sætte nogle flotte blomster i. Eller måske kunne du sætte lidt kolde øl i den – nu er det jo snart sommer 😉