Nye fotos vs. Elliot

Nye fotos vs. Elliot

Når man har en webshop er det vigtigste jo at have nogle gode billeder.

Jeg elsker at bruge naturen i mine. Dette vil du også have bemærket hvis du følger mig på Instagram. Fordelen ved at bo på landet er at der er så dejlig meget natur omkring en – så helt perfekt for mig 🙂

Jeg ender så også med at rende rundt med varer frem og tilbage fra gårdbutikken. Når vejret er med mig, skal man jo have taget så mange billeder som muligt. Og samtidig skal jeg jo sørge for at Elliot også kommer ud og nyder det gode vejr – Hvilket man så også kan se på en del af billederne der bliver taget 😉 Det samme sker så også på billederne indendørs 😉

1. billede kan du se følgende varer: Cort plaid gråtOriginal gammel trækrukke i blå finishTrækrukke sortBarcelona Teak bænk

3. billede. Her kan du se Lammeskindshynde i mushroom & Lammeskindshynde i hvid

Jeg har desværre ikke flere plaider i den grå farve. Men har fået 4 flotte nye farver hjem:

Plaid Curry Plaid Dusty Blue Plaid Olive Plaid Rouge